Sfeervolle keukens voor luxe B&B Pannehoef in St. Oedenrode
Kitchen@Work

Sfeervolle keukens voor luxe B&B Pannehoef in St. Oedenrode

'Kitchen at Work is de B2B keukenleverancier en biedt keukens tegen scherpe prijzen'

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Midden in het prachtige landschap van St. Oedenrode heeft de familie Heesch hun luxe Bed & Breakfast Pannehoef gerealiseerd. Deze nieuwe B&B bestaat uit vijf stijlvolle verblijven die stuk voor stuk zijn ontworpen met oog voor detail en comfort. Voor de keukens in elk verblijf zocht de familie Heesch naar een leverancier die hun visie op landelijke charme en luxe kon waarmaken. Hun keuze viel op Kitchen at Work, dat bekendstaat om hoogwaardige maatwerkkeukens die passen bij verschillende interieurstijlen.

Een harmonieuze look met leemkleurige MDF-fronten en granietdecor werkbladen

De keukens zijn uitgevoerd met MDF-gespoten fronten in een zachte leemkleur, die een natuurlijke en rustige basis creëren in elke ruimte. Deze keuze voor een neutrale maar warme tint zorgt ervoor dat de keukens een harmonieuze uitstraling hebben die perfect aansluit bij de landelijke inrichting van de B&B. Daarnaast zijn de werkbladen voorzien van een granietdecor, dat niet alleen duurzaamheid en stevigheid biedt, maar ook een verfijnde, klassieke look geeft die de landelijke stijl compleet maakt.

Nostalgische details voor een authentieke afwerking

Wat deze keukens echt bijzonder maakt, zijn de details die zorgvuldig zijn gekozen om de landelijke uitstraling te versterken. Zo zijn de keukens uitgerust met een nostalgische kraan die perfect past bij het tijdloze karakter van de ruimtes. De bijpassende deurknopjes maken het geheel af en zorgen voor een subtiele maar belangrijke finishing touch die bijdraagt aan de authentieke sfeer die de familie Heesch voor ogen had.

Op zoek naar een maatwerkkeuken?

Bent u ook op zoek naar een keuken die past bij uw stijl en interieur? Kitchen at Work biedt maatwerkoplossingen van hoge kwaliteit, afgestemd op uw specifieke wensen. Of het nu gaat om een woning of een project zoals een B&B, ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomkeuken. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top